سامانه میز خدمات الکترونیک 190 بهداشت
دبیرخانه هیات امنا دانشکده علوم پزشکی اسداباد
سامانه جامع کسرا
دریافت فایل اتصال به اینترنت

حجت الاسلام و المسلمین دکتر مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها؛

وجود دانشگاه در شهرستان اسدآباد برای این شهر ظرفیت است

عصر امروز جلسه مشترک دانشگاه سدجمال‌الدین و دانشکده علوم پزشکی با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و دکتر رنجبرزاده نماینده مردم شهرستان اسدآباد در مجلس و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی به میزبانی دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی برگزار شد.

به گزارش وبدا-اسدآباد، در این جلسه که معاون آموزشی، مدیر حراست و مسئول روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد نیز حضور داشتند در خصوص مسائل مختلف فرهنگی و تصمیمات مشترک دانشگاه‌های شهرستان اسدآباد، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

دکتر رنجبرزاده در این جلسه حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر مصطفی رستمی در دانشگاه‌های اسدآباد را ارج نهادند و از ایشان تقدیر نمود.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در این دیدار افزود؛

حضور یک همشهری اسدآبادی در نهاد نمایندگی رهبری معظم و در سمت ریاست این نهاد و انتخابشان به وسیله رهبری عزیزمان، برای شهرستان باعث مباهات و افتخار است و حجت الاسلام رستمی به عنوان یک اسدآبادی برای شهرستان اسدآباد، افتخار بزرگی است و همچنین ظرفیت بالایی برای ما محسوب می‌شوند.

دکتر رنجبرزاده در ادامه اقدامات انجام شده در این حوزه و روند راه‌اندازی و تاسیس دانشگاه سیدجمال و دانشکده علوم پزشکی اسدآباد را بیان کرد.

معاون آموزشی دانشکده نیز ضمن تشکر و تبریک انتصاب دکتر رستمی در این سمت، پیشنهاد تاسیس دفتر نهاد را در دانشگاه‌های اسدآباد، عنوان نمود.

رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نیز در این دیدار صمیمی از زحمات نماینده مردم شهرستان اسدآباد در مجلس در راستای ارتقای دانشگاه‌های شهرستان، تقدیر نمود و افزود؛

وجود دانشگاه در شهرستان اسدآباد ظرفیت است و ان‌شاءالله در آینده نزدیک، اسدآباد به عنوان پایلوت شهرستانی، دارای دفتر نهاد نمایندگی رهبری خواهد شد.