در حوزه ریاست دانشکده علوم پزشکی اسدآباد انجام شد؛

"جلسه مشترک شهردار اسدآباد با ریاست دانشکده"

شهردار اسدآباد کاظم سعیدی باتفاق هیئت همراه ضمن حضور در دفتر کار رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با دکتر یوسفی دیدار نمودند.

به گزارش وبدا-اسدآباد، در این دیدار که در راستای تبریک انتصاب دکتر فرید یوسفی به سمت ریاست دانشکده انجام شد، دکتر منصور حیدری معاون توسعه منابع، دکتر محمدجواد محمدی رئیس دفتر ریاست، حسن کرمی‌پایدار مشاور رئیس دانشکده و حسین سلیمانی مسئول روابط عمومی نیز حضور داشتند.

شهردار اسدآباد با تبریک انتصاب دکتر یوسفی به سمت ریاست دانشکده بر ادامه همکاری‌های بین بخشی تاکید کردند.

رئیس دانشکده نیز ضمن خوش‌آمدگویی و تقدیر از حضور کاظم سعیدی و هیئت همراه به اهمیت موضوع سلامت شهروندان اشاره نمودند و همراهی همه ارگان‌ها در این مسیر را مورد تاکید قرار دادند.

در ادامه جلسه دکتر حیدری معاون توسعه منابع دانشکده علوم پزشکی اسدآباد نیز گزارشی از روند همکاری‌های بین بخشی شهرداری و دانشکده در گذشته را بیان نمودند.

بر همین اساس در این جلسه نقشه راه و مسیرهای همکاری بین بخشی آینده دانشکده و شهرداری مورد بحث، تبادل نظر و تفاهم قرار گرفت.

دکتر یوسفی نیز در پایان، از حسن همکاری مجموعه شهرداری اسدآباد، تشکر کردند.