با حضور جناب آقای دکتر رنجبرزاده صورت گرفت؛

مراسم تقدیر از بهورزان نمونه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد

در هفتمین روز از ایام‌الله دهه فجر، با دکتر رنجبرزاده نماینده مردم  شهرستان اسدآباد در مجلس، مراسم تقدیر از بهورزان نمونه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد انجام شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان اسدآباد، در ابتدای این جلسه دکتر نظری‌پویا معاون بهداشتی با خیر مقدم خدمت بهورزان و دکتر رنجبرزاده و معاون آموزشی و تسلیت ایام فاطمیه و تبریک دهه فجر بر ثبت خدمات در سامانه سیب و اطلاع‌رسانی درباره سامانه پیامکی وزارت بهداشت تاکید کردند.

ایشان درباره خدمات ارائه شده توسط خانه‌های بهداشت و بهورزان به مردم، از زحمات و تلاش‌های بهورزان تقدیر و تشکر کردند و قول مساعد در جهت تحقق خواسته‌های ایشان دادند.

در ادامه بهورز  مرکز بهداشت، صفایی به نمایندگی از بهورزان به چند مورد از مشکلات و مسائل موجود در حوزه کاری همکاران خود اشاره کرد و خواستار رفع آن موانع شد.

در این همایش دکتر رنجبرزاده عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تبریک دهه مبارک فجر و تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها، از مدیریت شایسته و به روز دکتر نظری‌پویا تشکر و قدردانی نمودند.

نماینده محترم مردم شریف شهرستان اسدآباد از بهورزان به خاطر همکاری و تلاش‌های خالصانه این عزیزان در جهت تحقق اهداف بهداشتی دانشکده تشکر و قدردانی نمودند.

در پایان این جلسه به ۱۱ نفر از بهورزان نمونه، تندیس و لوح تقدیر و کارت هدیه اهداء شد.