‍ به مناسبت ۱۶ آذر و روز دانشجو برگزار شد؛

مراسم گرامی‌داشت روز دانشجو در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد

به مناسبت فرارسیدن روز دانشجو مراسم نکو داشت این روز با حضور رئیس دانشکده، فرماندار، روسای ادارات شهرستان اسدآباد و اعضای هیئت علمی، معاونین و مدیران دانشکده، کارکنان و حضور پرشور دانشجویان و به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده، صبح امروز در سالن ارشاد اسلامی برگزار گردید.

به گزارش پایگاه خبری وبدا-اسدآباد، در ابتدای این مراسم دکتر فرید یوسفی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد ضمن تبریک به مناسبت روز دانشجو تصریح نمودند؛

در ۱۶ آذر دانشجویان پیرو خط امام(ره) با بصیرت، آگاهی و روحیه استکبار ستیزی خود برگ زرینی را به تاریخ پرافتخار جمهوری اسلامی افزودند.

ویخاطر نشان کرد؛

امروز جمهوری اسلامی ایران به کوری چشم دشمنان و استکبار جهانی، دارای اقتداری فرامنطقه‌ای و جهانی است.

دکتر یوسفی پیرو سخنان خود پیرامون رسالت مهم و خطیر دانشجویی مطالبی را ذکر نمودند و دانشجویان را به تبعیت از آرمان‌های امام راحل و فرامین مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) در جهت پیشرفت همه جانبه کشور توصیه کرد.

همچنین در ادامه مراسم، کریم حمیدوند فرماندار شهرستان اسدآباد نیز ضمن تبریک روز دانشجو و تقدیر از زحمات و تلاش های مسئولین فرهنگی و دانشجویان، پیرامون فریضه امر به معروف و نهی از منکر نکاتی را خاطر نشان نمود.

همچنین در این مراسم از دانشجویان برتر تحصیلی، اعضای کانون‌ها و تشکل‌ها و نفرات برتر مسابقات فرهنگی تقدیر بعمل آمد.

جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان رشته‌های پرستاری، بهداشت عمومی و فوریت‌های پزشکی از بخش‌های پایانی این مراسم بود و دانشجویان فارغ‌التحصیل، سوگندنامه اخلاقی را به صورت گروهی قرائت کردند و کیک جشن خود را به صورت نمادین برش دادند و عکس یادگاری گرفتند.

موسیقی، پخش کلیپ، مسابقه و نوازندگی سنتی دانشجویان دانشکده نیز از برنامه‌های اجرا شده امروز بود.

Template Design:Dima Group