به گزارش حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن، هشتمین دوره­ ارزیابی از یکم اردیبهشت­‌ماه ۹۸ آغاز می‌شود.

بنابر گزارش دبیرخانه ارزیابی قاریان و مدرسان قرائت قرآن کریم، با برنامه‌ریزی و زمان‌بندی انجام شده، اولین مرحله از آزمون‌های هشتمین دوره­ ارزیابی، شامل ثبت‌نام و شرکت در آزمون ورودی، در بازه زمانی ۱ تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه سال جاری اجرا خواهد شد؛ لذا قاریان و مدرسان علاقه‌مند فرصت دارند ظرف مدت یک ماه، با ثبت‌نام اینترنتی در پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی قرآن quranshora.ir بخش سامانه ارزیابی- و ارسال اثر خود به دبیرخانه شورای ارزیابی، در این آزمون شرکت نمایند.

قاریان و مدرسان شرکت‌کننده می‌بایست قطعات تلاوت و سایر آثار مورد درخواست را مطابق آیین‌نامه آزمون مرحله­ اول (ورودی) و ملاحظات مندرج در لینک ثبت نام ارسال کنند.

همچنین نتایج آزمون این مرحله در تیرماه سال جاری اعلام خواهد شد و سایر مراحل نیز مطابق تقویم اجرایی در سال ۹۸ ادامه و نهایتاً با صدور و اعطای مدرک تخصصی در اسفند ‌ماه سال جاری به اتمام خواهد رسید.