پیام تبریک ریاست بیمارستان به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

تلاشگران عرصه آزمایشگاه سلام و درود بر شما

سی‌ام فروردین ماه، روز علوم آزمایشگاهی مصادف با روز زادروز حکیم سیّد اسماعيل جرجاني، در واقع بهانه‌اي براي پاسداشت و تقدير از زحمات فعالان اين عرصه است.

این روز فرصتی است تا از جامعه فرهیخته و تلاشگر علوم آزمایشگاهی که انصافاً از گروه‌های پر تلاش و دلسوز نظام سلامت به شمار مي‌روند، قدرداني شود.

متخصصان علوم آزمایشگاهی، دیده بانان عرصه سلامت هستند که با تشخیص به موقع عوامل بیماری زا، افتخار مدافعين خطوط اول نبرد با بيماري‌ها را از آن خود نموده و با

فداکاري و گذشت، سلامت و آسايش خود را در راه اعتلاي ارزش‌هاي والاي انقلاب اسلامي و سلامت جامعه گذاشته‌اند.

اینجانب این روز بزرگ را به تمامی همکاران علوم آزمایشگاهی تبریک و تهنيت گفته و توفيق روز افزون شما عزيزان را در راه خدمت به همنوعان از خداوند متعال خواستارم.

امیدوارم همواره در جهت نیل به هدف نهایی این مجموعه که همانا ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه است بيش از .پيش موفق و پيروز باشيد.

دکترعلی سلیمان اختیاری

رئیس مرکزآموزشی درمانی حضرت قائم(عج)