دکتر فرید یوسفی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد به مناسبت روز دندانپزشک پیام تبریکی صادر کرد.دکتر فرید یوسفی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد به مناسبت روز دندانپزشک پیام تبریکی صادر کرد.

به گزارش وبدا-اسدآباد، متن پیام تبریک دکتر یوسفی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در حفظ سلامتی و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماریها بر کسی پوشیده نیست.

دندانپزشکان بعنوان یکی از اعضای تیم سلامت؛ با توجه به خدماتی که در راستای درمان بیماری‌های دهان و دندان، ارتقای سطح سلامت، پیشگیری و آموزش روش‌های بهداشتی به افراد جامعه ارائه می‌دهند، نقش بسیار مهم و قابل توجهی در نظام سلامت و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می‌کنند.

۲۳ فروردین ماه، روز دندانپزشک را به جامعه دندانپزشکی و معاونت بهداشتی، تبریک گفته، امیدوارم با همکاری و همدلی شما عزیزان، بتوانیم در اجرای طرح تحول سلامت دهان و دندان نقش ارزنده‌ای را ایفا کرده و گامهای بلند و استواری را در راستای اعتلا و اقتدار دانشگاه برداشته و برگ زرین دیگری بر کارنامه درخشان و پرافتخار دانشکده علوم پزشکی اسدآباد بیافزاییم.

دکتر فرید یوسفی
سرپرست دانشکده علوم پزشکی اسدآباد