تصویر لودر

نام و نام خانوادگی: زهرا رجب زاده

سمت مورد تصدی: کارشناس مواد خوارکی و آشامیدنی

تحصیلات/ مدارک و رشته تحصیلی: کارشناسی علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت

 

نام و نام خانوادگی: سمانه فرجی

سمت مورد تصدی: کارشناس مواد خوارکی و آشامیدنی

تحصیلات/ مدارک و رشته تحصیلی: کارشناسی ارشد علوم مهندسی صنایع غذایی

نام و نام خانوادگی: حسن صفری

سمت مورد تصدی: کارشناس مواد خوارکی و آشامیدنی

تحصیلات/ مدارک و رشته تحصیلی: کارشناس صنایع غذایی

شرح وظایف اداره نظارت بر مواد غذایی:

  • رعایت قوانین و ضوابط در صدور پروانه ها
  • بازدید، بازرسی و نمونه برداری از محصولات تولیدی کارگاه ها و کارخانجات مواد غذایی و آشامیدنی آرایشی و بهداشتی جهت صدور اصلاح و تمدید مجوزهای بهداشتی (بهره برداری- ساخت – شناسه نظارت- پاسخ به استعلام ها)
  • پاسخ استعلام وزارت صنعت،معدن و تجارت و جهاد کشاورزی از طریق اعزام کارشناس به محل معرفی شده
  • ارسال مدارک تأیید شده جهت صدور یا اصلاح پروانه ساخت به اداره کل نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
  • بازرسی از کارخانجات تحت پوشش جهت کنترل شرایط حین تولید، انبار،…
  • نمونه برداری از محصولات در حال تولید یا در انبار و ارسال آن به آزمایشگاه کنترل جهت اطمینان از رعایت شرایط مناسب تولید و مطابقت با پروانه ساخت
  • کنترل و بهبود شرایط تولید فرآورده های غذایی و آشامیدنی و جلوگیری از عرضه مواد غیر قابل مصرف
  • کنترل و بهبود شرایط تولید فرآورده های آرایشی و بهداشتی و جلوگیری از عرضه مواد غیر قابل مصرف
  • کنترل و بهبود شرایط نگهداری مواد غذایی و بهداشتی
  • کنترل و بهبود شرایط تولید ظروف و مواد بسته بندی
  • جمع آوری آخرین یافته های علمی مرتبط با ایمنی و سلامت مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی
  • همکاری در برگزاری جلسات، سمینارها
  • تأمین سلامت و رضایت مصرف کنندگان مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
  • نظارت بر اجرای ماده ۱۱ قانون مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی (برچسب گذاری)
  • بهره گیری از سیستم کنترل کیفیت HACCP در تدوین سیاست ها و ضوابط کلی در خصوص ایمنی غذا
  • هدایت و تشویق واحدهای تولیدی در تطابق با قوانین GMP-GHP-HACCP و همکاری های لازم در زمینه اخذ گواهی نامه های فوق
  • رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی در کمیسیون ماده ۱۱ تعزیرات حکومتی
  • تکمیل و ارسال پرونده های متخلفین به مراجع قضایی بر اساس نوع تخلف (دادسرا ویژه رسیدگی به جرایم پزشکی بهداشتی و دارویی و یا سازمان تعزیرات حکومتی)
  • همکاری با مراجع قضایی و انتظامی در امر برخورد با تخلفات احتمالی در تولید مواد غذایی و بهداشتی
  • بررسی و پیگیری موارد شکایات واصله به اداره در خصوص عرضه محصولات تقلبی و غیر قابل مصرف
  • معدوم نمودن کالاهای تاریخ گذشته، فاقد مجوز … با توجه به نامه های ارسالی از سوی معاونت غذای سازمان غذا و دارو
  • پایش محصولات غذایی، آرایشی، بهداشتی در سطح عرضه(PMS)
  • ارتقای اطلاعات و توانمندی مسئولین فنی در انجام وظایف
  • همکاری در اطلاع رسانی، آموزش و صدور اعلامیه های لازم جهت بالا بردن آگاهی عمومی در خصوص سلامت مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری کارخانه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی (GMP) دانلود فایل
چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی حفظ ایمنی و سلامت غذا در واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی داخل کشور (PRPs) دانلود فایل
حداقل ضوابط برچسب گذاری مواد خوراکی و آشامیدنی دانلود فایل
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات دانلود فایل 
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آب میوه، آب سبزیجات و صیفی جات، نکتار و انواع نوشیدنی، شربت، کنسانتره و پوره دانلود فایل
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آب های بسته بندی شده دانلود فایل
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع فرآورده های گوشتی دانلود فایل
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی گوشتی و غیرگوشتی دانلود فایل
ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی خشکبار دانلود فایل
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی) دانلود فایل
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده شیر و فرآورده های لبنی دانلود فایل
ضابطه فنی و بهداشتی کارخانجات تولیدکننده قند و شکر دانلود فایل
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده تافی و آب نبات دانلود فایل
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف دانلود فایل
حداقل ضابطه فنی و بهداشتی مشاغل خانگی دانلود فایل
ضوابط فنی و بهداشتی کارخانه های تولید کننده فرآورده های کنجدی دانلود فایل
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی وآشامیدنی دانلود فایل
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کشت و تولید زیست توده اسپیرولینا و فرآورده های رنگی حاصل از آن دانلود فایل
ضابطه ویژگی های پد تمیز کننده دندان دانلود فایل
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تولید ماده اولیه و ظروف نچسب با استفاده از PTFE جهت تهیه و پخت مواد خوردنی وآشامیدنی دانلود فایل

 

راهنمای ثبت نام در سامانه TTAC / IRC:

راهنمای ثبت درخواست منبع داخلی (پروانه تاسیس و بهره برداری) غذا و آشامیدنی دانلود فایل
راهنمای ثبت نام شرکت در سامانه ثبت اشخاص حقیقی و حقوقی دانلود فایل
راهنمای مدیر عامل دانلود فایل
راهنمای ثبت نام کارخانه و کارتابل صاحب کارخانه دانلود فایل
راهنمای ثبت نام و درخواست صلاحیت مسئول فنی دانلود فایل
راهنمای مسئول فنی دانلود فایل
راهنمای ثبت درخواست نام تجاری غذا و آشامیدنی دانلود فایل
چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی دانلود فایل
چك لیست ممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی دانلود فایل

 

فرم های پروانه ساخت:

مدارک لازم جهت صدور پروانه ساخت صنعتی دانلود فایل
مدارک لازم جهت اصلاح و تمدید پروانه ساخت صنعتی دانلود فایل
مدارک لازم جهت صدور پروانه ساخت کارگاهی دانلود فایل
مدارک لازم جهت اصلاح و تمدید پروانه ساخت کارگاهی دانلود فایل
فرم ها و دستورالعمل اجرایی نحوه ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی دانلود فایل
مدارک لازم جهت صدور، تمديد و اصلاح پروانه ساخت استفاده از ظرفيت خالي براي محصولات خوراكي، آشاميدني دانلود فایل
پروانه صلاحیت مسئول فنی دانلود فایل

شماره تماس اداری: 08133115014