معرفی دبیرخانه
دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی
دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد در راستای سیاستهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور استفاده از ظرفیت عظیم مشارکت عمومی در تأمین سلامت و در جهت تحقق بند ۱۱ سیاستهای کلی «سلامت» ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری موضوع افزایش آگاهی، مسئولیت پذیری، توانمندی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده و جامعه در تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت با استفاده از ظرفیت نهادها، سازمانهای فرهنگی، آموزشی و رسانهای کشور تحت نظارت وزارت بهداشت و درمان تشکیل گردید.
دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی، واحد هماهنگکننده و پایشگر در فرآیند تدوین، تصویب، استقرار و ارزشیابی سیاستها و برنامههای متنوع توسعه سلامت است. از جمله وظایف و مسئولیت این دبیرخانه مدیریت و راهبری ظرفیتهای اجتماعی در بخش سلامت در مناطق تحت پوشش و هدایت آنها در جهت توسعه و ارتقاء نظام سلامت از طریق سازماندهی، توسعه و حمایت از مؤسسه خیریه و سازمانهای مردم نهاد و ارتباط مؤثر با واحدهای درون بخشی و سازمانهای بین بخشی میباشد.
مأموریت
دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، بهعنوان بازوی تصمیمساز کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، هیأت امنا و هیأت رئیسه دانشکده علوم پزشکی، مدیریت و هماهنگسازی فرآیند سیاستگذاری را بر عهده دارد. برای تحقق این مأموریت، با شناخت شبکه ذینفعان و یاری گرفتن از آنان، شواهد کافی برای توصیف و تحلیل مسائل سلامت شهرستان را فراهم میآورد و مداخلهها و سیاستهای مطلوب را در چارچوب اسناد بالادستی و حوزه اختیارات استان و شهرستان را پیشنهاد میکند.
اهداف
– رشد و نهادینهسازی همکاری بین بخشی برای تدوین و اجرای اقدامات سلامت محور در بخش های دولتی ، خصوصی و غیر دولتی
– رشد و نهادینهسازی مشارکت مردم در ارتقای سلامت خود و جامعه پیرامون شان
– نهادینه سازی تغییرات لازم برای دیدهبانی و توسعه سلامت ذیل اسناد و برنامه های بالا دستی
– فراهم آوردن بستری مناسب برای اجرای بهتر برنامه بخشهای توسعه موثر بر سلامت و سیاستهای کلان استان