🔰 ترخیص ۱۸ نفر از بیماران مسموم بستری شده در بیمارستان حضرت قائم(عج)

♻️ ۱۸ نفر از افراد بستری در بیمارستان حضرت قائم(عج) به علت مسمومیت تا ظهر امروز ترخیص شدند.

◀️ دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد در گفتگو با وبدا-اسدآباد با اعلام این خبر گفت؛

🔹 پس از اولین مراجعات اهالی روستای چنار علیا به علت مسمومیت، سطح مراقبت‌های درمانی در بیمارستان حضرت قائم(عج) ارتقاء یافت و به طور شناور و طی این چند روز در کل ۴۵ نفر با علائم عمدتا گوارشی در این خصوص در سرویس بستری بیمارستان، خدمات دریافت نموده‌اند.

💠 دکتر عزتی افزود؛

🔹 از این تعداد و تا ظهر امروز، مجموعا ۶ نفر اعزام، ۲ نفر ترخیص با رضایت شخصی و ۱۶ نفر ترخیص شده‌اند.

💠 رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد در پایان ضمن آرزوی عافیت و سلامتی برای همه بیماران تصریح کرد؛

🔹 ۲۱ نفر نیز در حال حاضر در بیمارستان بستری هستند که خوشبختانه و با تلاش پزشکان مجرب و کادر خدوم درمان دانشکده و با دعای خیر همشهریان، حال عمومی همه این عزیزان رو به بهبود است.

👌 سلامتی همه مردم شریف شهرستان اسدآباد، آرزوی خادمان شما در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد

#تداوم_رعایت_شیوه_نامه_های_بهداشتی
#تکمیل_واکسیناسیون