🔰 برگزاری اولین جلسه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات پزشکی شهرستان اسدآباد

♻️ اولین جلسه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات پزشکی در ستاد دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تشکیل شد.

◀️ به گزارش وبدا-اسدآباد، این جلسه به ریاست دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد و با حضور معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری، جانشین دادستان، معاونین دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، نمایندگان سازمان‌های بیمه‌گر، مدیر بیمارستان و سایر اعضا تشکیل گردید.

🔹 در این جلسه ضمن ارائه توضیحات پیرامون مسائل و مشکلات دارویی موجود در کشور توسط دکتر ساحل قبادی دبیر جلسه، توسط دکتر الهه عزتی ریاست دانشکده بر مزایای اجرای طرح دارویار از جمله افزایش تعداد داروهای بیمه‌ای، انتقال یارانه دارویی به انتهای زنجیره مصرف و کاهش هزینه بیماران، رفع کمبودهای دارویی در آینده نزدیک و تجویز و مصرف منطقی دارو تأکید شد.

🔺 همچنین اعضای جلسه در خصوص روند اجرای طرح دارویار در شهرستان اسدآباد و بررسی چالش‌های موجود به بحث و تبادل نظر پرداختند.