🔰 جلسه گزارش پایش عملکرد دانشکده و هماهنگی اجرای برنامه عملیاتی

♻️ جلسه گزارش پایش عملکرد دانشکده و هماهنگی اجرای برنامه عملیاتی به ریاست دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد تشکیل شد.

◀️ به گزارش وبدا-اسدآباد، این جلسه با ارائه گزارشی از عملکرد ثبت شده در سامانه hop (برنامه عملیاتی) در سال ۱۴۰۰ توسط مهندس علی شهبازی رئیس گروه توسعه و تحول آغاز شد.

🔹 ریاست دانشکده در این جلسه از عملکرد سال گذشته واحدهای دانشکده در اجرای برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۰ ابراز رضایت نمود و بر اجرای دقیق برنامه در سال جاری و حرکت در مسیر نقشه راه طراحی شده توسط کارشناسان، تأکید نمود.

🔹 مهندس صادق نجفی فاتح معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده نیز در این جلسه ضمن تشکر از واحدهای مختلف دانشکده در خصوص اهتمام به اجرای برنامه عملیاتی از آماده شدن برنامه استراتژیک دانشکده خبر داد.

🔹 معاون توسعه تصریح نمود؛ زحمات همکاران و کارشناسان حوزه‌های مختلف دانشکده وقتی مبتنی بر یک برنامه مدون باشد، اهداف پیش رو دست یافتنی خواهد بود و نتایج بسیار بهتری را به دنبال دارد.

🔺 در این جلسه مدیران و رابطین برنامه عملیاتی معاونت‌های دانشکده حضور داشتند.

🌀 روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد