سخنرانی ریاست بیمارستان حضرت قائم(عج) پیش از خطبه‌های نماز جمعه شهرستان اسدآباد

دکتر قاسم طهماسبی رئیس بیمارستان حضرت قائم(عج) به مناسبت هفته بزرگداشت مقام پرستار، سخنران پیش از خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان اسدآباد بود.

به گزارش وبدا-اسدآباد، ریاست بیمارستان در ابتدا ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار ضمن برشمردن فضایل اخلاقی آن حضرت افزود؛

زینب یعنی زینت پدر؛ دختری که وجودش زینت خانه علی(ع) و نگاه به چهره زیبا و معصومش آرام بخش دل زهرا(س) و علی(ع) بود.

زینب سلام الله علیها در دامان امامت رشد کرد و به گواه تاریخ، یکی از سیره های عملی این بانوی بزرگوار همواره دست گیری از درماندگان و در مواجهه با بیماران و نیازمندان مراقبت و پرستاری از ایشان بوده است.

اوج ایثار و فداکاری زینب سلام الله علیها را می‌توان در واقعه کربلا مشاهده کرد. آنجا که او یکه و تنها به مراقبت و پرستاری از مصدومان و مجروحان و بیماران آن حادثه هولناک پرداخت و دامن پر مهرش پناهگاه کودکان بی پناه شد. و همین ایثار و از خودگذشتگی این بانوی بزرگ، الهام بخش منش و سیره ی پرستاران ما شده است.

امروز پرستاران مهربان، غیور و فداکار ما با تأسی به سیره این بانوی بزرگ و با نثار مهربانی و عاطفه توأم با علم و دانش روز، به مراقبت و پرستاری و نجات جان بیماران می پردازند و در این راه بدون هیچ چشم داشتی از ایثار جان شیرین خود نیز فروگذار نمی کنند.

اوج فداکاری و از خودگذشتگی پرستاران در طول هشت سال دفاع مقدس و نیز در دوران همه گیری بیماری کرونا در خاطره تاریخ ثبت شده است و هیچ گاه فراموش نخواهد شد.

به همه ی پرستاران زحمت کش در اقصی نقاط میهن اسلامی و علی الخصوص پرستاران مهربان و خدوم بیمارستان حضرت قائم(عج) مراتب تبریک و تهنیت خالصانه و صمیمانه خود را نثار می کنیم.

دکتر طهماسبی در ادامه سخنان خود ضمن ارائه مختصری از عملکرد دانشکده در حوزه‌های مختلف گفت؛

در ابتدا تشکر و قدردانی می‌نماییم از ریاست محترم دانشکده علوم پزشکی که پیگیری‌های مجدانه ایشان و معاونت‌های محترم دانشکده و جناب حاج آقای سرمدی نماینده محترم مردم شریف شهرستان اسدآباد در مجلس شورای اسلامی که با حمایت‌های مستمر خود، منجر به پیشرفت‌های چشمگیر و دست آوردهای مهم در حوزه سلامت شهرستان شده است.

ریاست بیمارستان برخی از اقدامات دانشکده را این چنین برشمرد؛

– بیمارستان اسدآباد به عنوان تنها بیمارستان این شهرستان است که در حال حاضر با برخورداری از ۴۵۱ نفر پرسنل در حوزه‌های مختلف بیمارستان، اعم از درمانی و پشتیبانی و خدمات در حال خدمت رسانی به مردم شریف شهرستان اسدآباد و همینطور مراجعین از شهرهای اطراف می باشد.

– همینطور بیمارستان با برخورداری از کادرپزشکی مجموعا ۴۹ پزشک در رشته‌های مختلف عمومی، داخلی، اطفال، قلب، جراحی عمومی، طب اورژانس، زنان و زایمان، نورولوژی، اعصاب و روان، چشم پزشکی، گوش و حلق و بینی، ارتوپدی، بیهوشی، رادیولوژی، پاتولوژی و آزمایشگاه، داروسازی ،ارولوژی، دندانپزشکی و همینطور فیزیوتراپی مشغول ارائه خدمت به مردم شریف می‌باشد.

– بیمارستان قائم دارای واحد رادیولوژی مجهز به ام آر آی، سی تی اسکن، سونوگرافی بوده و بزودی واحد ماموگرافی نیز راه اندازی خواهد شد

– با حمایت‌های ریاست محترم دانشکده و معاونت‌های محترم درمان و توسعه و همچنین پیگیری حاج آقا سرمدی نماینده ساعی شهرستان در مجلس، بخش جدید و پیشرفته مجهز سی سی یو با ظرفیت و تجهیزات و خدمات فوق تخصصی در دست احداث بوده و امیدواریم تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.

دکتر طهماسبی در ادامه تصریح کرد؛

در تکمیل این گزارش لازم می‌دانم گزارشی کوتاه و مختصر از خدمات و فعالیت‌های معاونت‌های مختلف دانشکده علوم پزشکی تقدیم کنم.

حوزه معاونت درمان

۱. حمایت مالی از بیماران خاص و صعب العلاج و زوجین نابارور و درمان بیماران مبتلا به سرطان با تخصیص مبلغ ۲۳۴ میلیارد ریال اعتبار در قالب تسهیلات قرض الحسنه که مشمولین آن در حال معرفی به بانک عامل و دریافت تسهیلات هستند

۲. جذب و بکارگیری ۲۳ متخصص در رشته‌های مختلف در قالب استخدامی و نیروی طرحی و ۹ پزشک متخصص در قالب قرارداد در بیمارستان قائم اسدآباد

۳. ارائه درخواست به وزارت بهداشت در خصوص جذب ۲۴ پزشک طرحی جدید در تخصص‌های مختلف در سال جاری که منجر به تکمیل کادر تخصصی بیمارستان خواهد شد.

۴. طرح راه اندازی کینیک تخصصی مستقل از بیمارستان جهت ارائه خدمت به مردم شریف منطقه

۵. احداث مرکز خونگیری شهرستان که در حال تجهیز شدن می‌باشد و به زودی مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت

حوزه معاونت توسعه

۱. بازسازی ۱۲ باب خانه بهداشت