به مناسبت روز حمل و نقل و رانندگان صادر شد؛

“پیام ریاست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد”

دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد به مناسبت فرا رسیدن روز حمل و نقل و رانندگان ضمن ارسال پیامی، این روز را گرامی داشت.

به گزارش وبدا-اسدآباد، متن این پیام به شرح ذیل است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

۲۶ آذرماه سال ۱۳۶۲ در دفتر سترگ انقلاب اسلامی، صحنه جهاد و هم آوردی فعالان بخش حمل ونقل کشوراست. روزی که با فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی ( ره) در پشتیبانی از خطوط مقدم جبهه و تامین مایحتاج عمومی کشور به زیبایی و شکوه ثبت شده و زمینه ساز تحول در صنعت حمل ونقل کشور گردیده است، به گونه‌ای که شاهد گسترش فعالیت‌ها و اثر بخشی بیش از پیش خانواده بزرگ حمل و نقل در حوزه‌های مختلف هستیم.

بدینوسیله ضمن تبریک فرارسیدن روز حمل و نقل و رانندگان به تمامی فعالین این عرصه جهادی (علی‌الخصوص گروه ایثارگرِ حمل و نقل دانشکده علوم پزشکی اسدآباد)، توفیق روز افزونِ بخش حمل و نقل دانشکده را در اجرای ماموریت‌های خود در تحول سلامت و ارائه خدمات پزشکی به همشهریان گرامی و افزایش رضایتمندی هموطنان، از خداوند متعال خواستارم.

دکتر الهه عزتی
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد