◼️ پیام تسلیت دکتر الهه عزتی به مناسبت سومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

▪️رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد با ارسال پیامی، سومین سالگرد شهادت سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی را به امام عصر(عج)، مقام معظم رهبری و مردم شهیدپرور ایران تسلیت گفت.

◀️ به گزارش وبدا-اسدآباد، متن این پیام به این شرح است.

بسم الله الرحمن الرحیم

از ميان مؤمنان مردانى‏ اند كه به آنچه با خدا عهد بستند صادقانه وفا كردند برخى از آنان به شهادت رسيدند و برخى از آنها در [همين] انتظارند و [هرگز عقيده خود را] تبديل نكردند.
(احزاب/۲۳)

حاج قاسم سلیمانی معمار مقاومت اسلامی و خار چشم دشمنان به آرزویش رسید.

سومین سالروز شهادت سردار بزرگ اسلام و یار و یاور همیشگی مقام معظم رهبری در مبارزه با آمریکای جنایتکار را به حضرت حجت ابن الحسن(عج)، مقام معظم رهبری و ملت شهید پرور ایران اسلامی تسلیت می‌گویم.

سردار دلها، مالک اشتر رهبر معظم انقلاب بود که به دست دشمنان قصی القلب به آرزوی دیرینه‌اش که همانا شهادت بود، رسید و به یاران شهیدش ملحق شد.

🔹 امروز اگر حاج قاسم به آرزوی خود رسید، اما جبهه مقاومت را به جایی رسانده‌اند که بتواند نبرد را با نیروهای تازه نفس ادامه دهد.

🔸دعا کنید این خون‌ها، زمینه ظهور حجت ابن الحسن(عج) را هرچه زودتر فراهم کند…

انشاالله الرحمن

دکتر الهه عزتی