🔷 همایش تبیین قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و فرزندآوری

🔰 معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد امروز میزبان رئیس و نایب رئیس مجمع مردمی فعالان جمعیتی استان همدان آقای قاسمی و خانم دکتر باب الحوائجی بود.

💠 به گزارش وبدا-اسدآباد، این برنامه به همت معاونت بهداشتی و گروه سلامت جمعیت و خانواده این معاونت به منظور معارفه و ارائه عملکرد دانشکده در راستای اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت و خانواده و روند اجرای برنامه فرزند آوری در شهرستان برگزار شد.

🔹 همایشی با عنوان تبیین قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و فرزندآوری جهت بهورزان، مراقبین سلامت و کارشناسان ناظر و سفیران سلامت معاونت بهداشتی و سایر کنشگران جمعیتی شهرستان با سخنرانی آقای قاسمی برگزار گردید.

❇️ در ادامه نشست؛ هم افزایی و هم اندیشی با امام جمعه محترم شهرستان و سپس جلسه‌ای با همین عنوان در محل فرمانداری شهرستان برگزار شد که نقاط قوت و چالش‌های اجرایی برنامه در استان و همچنین عملکرد معاونت بهداشتی و دانشکده علوم پزشکی اسدآباد و شهرستان در این حوزه و راهکارهای عملی برای افزایش جمعیت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.