💠 کودکان اسدآبادی و بازهم خاطره‌ای خوب از بایودنت

📜 تقدیر رئیس دانشکده از مسئولیت پذیری اجتماعی شرکت ماستر فوده تهران (بایودنت) که برای دومین بار در سال ۱۴۰۱ در ذهن کودکان اسدآبادی خاطره آفرینی کرد.

◀️ به گزارش وبدا-اسدآباد، این شرکت که بر اساس وظیفه شناسی خود، سالهاست که در مناطق کم برخوردار مشغول به ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی سیار می‌باشد، با پیگیری و مساعدت مسئولین دانشکده برای چهارمین بار در اسدآباد به ۱۶۵ دانش آموز زیر ۱۴ سال ارائه خدمت نمود.

🗒 در روز پایانی از حضور و فعالیت تیم سیار دندانپزشکی، دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده، دکتر صفر زاده معاون بهداشتی و مهندس نجفی رئیس دفتر حوزه ریاست از نمایندگان پرتلاش و دلسوز شرکت ماستر فوده و ۴ دندانپزشک خیر اندیش که طی ۲ هفته، تیم حاضر را همراهی کردند، تقدیر و تشکر نمودند.

🖇 در این جلسه از خانم‌ها؛ قبادی فروزان کارشناس خیرین سلامت و هوشمندی کارشناس بهداشت دهان و دندان به عنوان مسئولین هماهنگی و استقرار این تیم در شهرستان تقدیر شد.

🔹 ۲۴ اسفند ۱۴۰۱

🌀 روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد