برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی استانداری همدان
کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری همدان و رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان، سرکار خانم دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد، معاونین بهداشتی، غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان و مدیران حوزه سلامت و دستگاههای اجرایی عضو کارگروه تشکیل شد.
مهندس رضانیا معاون سیاسی امنیتی استانداری همدان در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با تأکید بر لزوم توجه به خودمراقبتی در ارتقای سطح عمومی بهداشت جامعه اظهار کرد: لازم است در راستای اجرای طرح خطرسنجی سکتههای قلبی و مغزی، برنامهای با زمانبندی معین شود که کارمندان ادارات و صاحبان مشاغل مکلف شوند در بازه زمانی مزبور مراجعه کنند و سلامت خود را مورد ارزیابی و پایش قرار دهند.
وی افزود: گردشگری سلامت از دستاوردهای بزرگ و کمنظیر انقلاب ماست که با وجود تحریمهای گسترده و فشارهای متعدد حاصل شده است و جوانان باید بیشتر در این زمینه آگاهی داشته باشند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری همدان با اشاره به اینکه ظرفیت گردشگری سلامت مغفول واقع شده که باید بیشتر مورد توجه باشد عنوان کرد: لازم است در این خصوص ، حساسیتزایی ایجاد شود و نگاه راهبردی و حمایتی مطرح گردد و باید برنامهمحور در این خصوص عمل شود بنابراین، نیازها توسط حوزه بهداشت و درمان مطرح شود تا موانع مرتفع گردد و خدمات شایستهای ارائه شود.
وی همچنین به دستورکار سوم این کارگروه اشاره و بیان کرد: در مورد سیلیسکوبی باید سیاست واحد و تصمیم واحد در کشور اخذ شود و دستگاههای نظارتی حتی پدافند غیرعامل، مجموعهای چند نفره تخصصی در استانداری شکل دهند و از آغاز ارائه مجوزها تا پشتوانه اجرایی داشته باشد.
مهندس رضانیا با تأکید بر اینکه موضوع مهم، سلامت مردم است که به حفظ و ارتقای آن، تکلیف و وظیفه داریم گفت: سطح امنیت غذایی و سلامت باید رو به ارتقا باشد و باید تلاش کنیم این مهم در سطحی قابل قبول رشد کند.