برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در تاریخ ۱۹ اردیبهشت در محل معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسد آباد
برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در تاریخ ۱۹ اردیبهشت در محل معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسد آباد
به گزارش مفدا، جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در تاریخ ۱۹ اردیبهشت در محل معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسد آباد برگزار شد که در آن دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی اقدام به تهیه و طبخ غذاهای سالم محلی و بومی کردند.
این جشنواره به مناسبت هفته سلامت و با شعار «سلامت برای همه» در راستای افزایش نشاط و همدلی در بین خانواده بزرگ دانشکده علوم پزشکی اسدآباد همراه با ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه تغذیه و رژیم درمانی و همچنین برگزاری مسابقات شاد و مفرح بین دانشجویان برگزار گردید
.
در حاشیه برگزاری این جشنواره که در راستای فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم و محلی در میان دانشگاهیان برنامهریزی و اجرا شد، خانم دکتر سودابه معتمد و خانم دکتر زینب مکوندی و آقای وحید احمدی پناه از اساتید تغذیه و بهداشت دانشکده به داوری غذاهای آماده شده پرداختند.
در پایان برندگان جشنواره غذای سالم دانشکده علوم پزشکی اسداباد به شرح ذیل اعلام گردبد:
مقام اول: خانم معصومه سیاه منصور با کسب ۱۴۵ امتیازاز مجموع۱۵۰امتیاز
مقام دوم: اقای احمد رضا زارعی با کسب ۱۴۳ امتیاز
مقام سوم: خانم مریم عنایتی با کسب ۱۴۰امتیاز
مقام چهارم:خانم سمیه بزرگی با کسب۱۳۵امتیاز
مقام پنجم: اقای جعفر جامه بزرگ با کسب۱۳۳امتیاز
به بقیه شرکت کننده ها نیز جوایزی به رسم یادبود اهدا خواهد شد.