محتوای آموزشی تهیه شده در خصوص بهداشت و ایمنی مواد غذایی به مناسبت روز جهانی غذا
آموزش و آگاهی بخشی عمومی در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی به عنوان یکی از اهداف سازمانی و ارکان برنامه های ارتقاء سلامت سازمان غذا و دارو در نظر گرفته شده است. لذا به مناسبت روز جهانی غذا و به منظور تحقق این هدف، محتوای آموزشی در زمینه های بهداشت و ایمنی مواد غذایی، آشنایی با روش های تشخیص اصالت و سلامت محصول در زمان انتخاب، نشانگرهای رنگی تغذیه ای، کاهش مصرف قند، نمک و چربی، آشنایی با غذاهای فراسودمند، عوارض مصرف زیاد قند، روش های آلودگی مواد غذایی توسط این مدیریت تهیه شده است. لطفا برای مطالعه مطالب تهیه شده روی لینک های زیر کلیک نمایید.
https://www.asaums.ac.ir/wp-content/uploads/2023/10/بهداشت-و-ايمني-مواد-غذايي-۱.pdf
https://www.asaums.ac.ir/wp-content/uploads/2023/10/آلودگی-مواد-غذایی-۱.jpg
https://www.asaums.ac.ir/wp-content/uploads/2023/10/عوارض-مصرف-زیاد-قند-۱.pdf
https://www.asaums.ac.ir/wp-content/uploads/2023/10/غذای-فراسودمند.pdf
https://www.asaums.ac.ir/wp-content/uploads/2023/10/کاهش-مصرف-قند-نمک-و-چربی.pdf
https://www.asaums.ac.ir/wp-content/uploads/2023/10/پمفلت-نشانگرهای-رنگی-تغذیه-ای.pdf
https://www.asaums.ac.ir/wp-content/uploads/2023/10/Slide1.jpg