بازدید مشترک کارشناسان غذا و دارو و بهداشت محیط به اتفاق مشاور حقوقی دانشکده از موکب های دایر شده در مسیر زائران کربلا
به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو دانشکده، در این بازرسی مشترک ضمن آرزوی سلامتی و سعادت برای زائران محترم و موکب داران و خادمین محترم امام حسین (ع)، مسائل فنی و بهداشتی از جمله کیفیت آب آشامیدنی مورد استفاده، لزوم استفاده از لیوان یکبار مصرف کاغذی جهت سرو چای، لزوم استفاده از قندهای بسته بندی شده، لزوم داشتن کارت بهداشت جهت کلیه پرسنل، لزوم رعایت مسائل بهداشتی در سرویس های بهداشتی و … مورد تاکید قرار گرفت.
همچنین از سوپرمارکت های همجوار موکب های اربعین حسینی، بازدید و بر عرضه و فروش مواد خوراکی و آشامیدنی دارای پروانه ساخت و یا مجوز واردات و تاریخ تولید و انقضای معتبر تاکید شد.