برگزاری همایش روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو همدان
دکتر رستمی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان در همایش روز جهانی غذا اظهار کرد: تولید غذا در جهان بیشتر از مقدار نیاز مردم است اما ۲.۸ میلیارد از جمعیت جهان از دسترسی به غذای سالم بیبهره هستند که علل مختلفی دارد.
وی بیان کرد: یکی از علل این موضوع شرایط جوّی در هر منطقه است که تکرارپذیر است و ممکن است باعث از بین رفتن برخی محصولات کشاورزی شود همچنین شرایط سیاسی جهان که عمدتاً کشورهای استعمارگر با سیاستهای استعماری و گاهی جنگطلبانه منجر به ایجاد این محدودیتها میشوند، از دیگر علل عدم دسترسی عادلانه غذا به شمار میرود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان اسراف، هدر رفت و ضایعات را از دیگر عوامل محدودیت در توزیع عادلانه غذا برشمرد.
شایان ذکر است خانم دکتر سمانه فرجی کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی مدیریت غذا و دارو دانشکده در این همایش حضور داشتند.
در پایان این مراسم از برگزیدگان واحدهای تولیدی غذایی با اهدای لوح و هدیه قدردانی و تجلیل به عمل آمد.