بازرسی از سیلو نگهداری گندم
به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو کارشناسان فراورده های خوراکی و آشامیدنی به منظور کنترل مستمر، نمونه برداری و بررسی و ارزیابی ضوابط فنی و بهداشتی از سیلو نگهداری گندم بازدید کردند.
در این بازرسی علاوه بر نظارت بر رعایت ضوابط فنی و بهداشتی چک لیست ارزیابی سیلوهای نگهداری گندم در سامانه Audit توسط کارشناسان تکمیل و از محصول گندم نمونه برداری و به آزمایشگاه ارسال گردید.
همچنين بر اهمیت کنترل آفات و ارسال نمونه به آزمایشگاه همکار جهت تست میکروبی، شیمیایی و همچنین باقیمانده سموم قارچی نظیر آفلاتوکسین، فلزات سنگین و … تاکید شد.