بازدید و نمونه برداری ادواری و منظم از کارخانه تولید آرد در اسدآباد
به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی اسدآباد کارشناسان مواد خوراکی آشامیدنی مدیریت غذا و دارو، از کارخانه تولید آرد در شهرستان بازرسی بعمل آوردند.
این بازرسی در راستای نظارت بر اجرای صحیح دستورالعمل های فنی و بهداشتی و با هدف کنترل مستمر و نمونه برداری انجام شد.
بدین منظور از کلیه قسمت های کارخانه، انبار نگهداری گندم و انبار محصول نهایی، آزمایشگاه کنترل کیفی و … بازرسی بعمل آمد.
همچنین در این بازرسی از محصولات تولیدی، جهت ارسال به آزمایشگاه و بررسی کیفیت و مطابقت با استانداردهای ملی نمونه برداری لازم صورت گرفت و در سامانه Audit ثبت گردید.
از جمله محصولات این کارخانه میتوان به انواع آرد شامل آرد مخصوص نان تافتون و لواش، سنگک و بربری غنی شده با آهن و اسیدفولیک اشاره کرد.