تصویر لودر

تکمیل چک لیست برنامه های پیش نیازی (PRPs) واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی توسط کارشناسان مواد خوراکی و آشامیدنی مدیریت غذا و دارو دانشکده


مدیر غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، از اجرای برنامه پایش و ارزیابی برنامه های پیشنیازی (Prps) سالانه کلیه واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی سطح شهرستان با هدف ارزیابی میزان ریسک پذیری و اطمینان از فراهم بودن شرایط فنی و بهداشتی برای تولید فرآورده های سالم و ایمن به صورت سالانه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو دانشکده، کارشناسان نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی دانشکده در راستای ارتقا و بهبود شرایط تولید کارخانجات مواد غذایی، چک لیست برنامه های ارزیابی پیشنیازی (PRPs) را در اسفند ماه، برای کلیه واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی تکمیل کردند.

وی درخصوص نحوه اجرای برنامه prps گفت: چک لیست برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی که موارد مختلف موثر بر تولید نظیر الزامات ساختمانی، زیست محیطی، شرایط ازمایشگاهی، سوابق تهیه مواد اولیه مصرفی، شرایط حمل و نقل، آموزش مسئول فنی، حسن اجرای ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی و… را بررسی می کند، در اختیار تمامی واحدهای تولیدی تحت پوشش قرار گرفته، در ابتدا توسط مسئول فنی واحد تولیدی تکمیل و سپس صحت سنجی و امتیازدهی نهایی توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی مدیریت غذا و دارو انجام می‌شود.

دکتر گرمسیری تامین سلامت مواد غذایی را یکی از شروط تامین سلامت جامعه برشمرد و افزود: ارزیابی و درجه بندی واحدهای تولیدی براساس یک برنامه زمان بندی شده، با هدف معرفی واحدهای تولیدی برتر انجام می‌شود و پس از ثبت نتایج ارزیابی های در سامانه Aduit و بر اساس امتیاز PRPs مکتسبه کارخانه های موادغذایی رتبه بندی می گردند.

اهمیت امتیاز کسب شده از این چک لیست، به این دلیل است که شرط تمدید پروانه های بهداشتی ساخت کارخانجات مواد غذایی کسب امتیاز حداقل ۱۴۰ از ۲۰۰ خواهد بود. به این معنی که کارخانجاتی که امتیاز زیر ۱۴۰ کسب کنند، پروانه های بهداشتی ساخت آنها تمدید نخواهد شد و تا زمان رفع نواقص اعلام شده از سوی کارشناسان، اجازه فعالیت و تولید نخواهند داشت.

 

Loading