✅برگزاری مسابقه ی دارت بین دانشجویان پسر دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به مناسبت هفته خوابگاه ها در خوابگاه حضرت رسول اکرم(ص)

️به گزارش وبدا-اسدآباد، شب گذشته معاونت محترم آموزشی دانشکده جناب آقای دکتر عادلی، مدیرمحترم امور فرهنگی دانشجویی سرکار خانم نظری و کارشناس خوابگاه های دانشکده،جناب آقای فهلی در محل خوابگاه پسران حضور یافتند و ایام هفته خوابگاه دانشجویی را به دانشجویان عزیز تبریک نمودند

❇️در ابتدا جناب آقای دکتر عادلی ضمن تبریک هفته خوابگاه ها به دانشجویان به تعامل و همدلی و مشارکت اجتماعی بین یکدیگر و آمادگی و کسب تجربه برای ساختن آینده، نقطه نظراتی را در جهت بهبود و ارتقای امورات آموزشی و فرهنگی اشاره نمودند.

?در ادامه خانم نظری ابتدا حلول ماه مبارک رمضان را پیشاپیش تبریک گفته سپس هدف از نامگذاری هفته خوابگاهها از بیستم تا بیست ششم اردیبهشت را تشریح نموده و در خصوص نماد همبستگی قومی انسجام ملی سخنانی را ایراد نمودند.

✳️جناب آقای فهلی نیز ضمن تبریک، دانشجویان را به همفکری و مسئولیت پذیری و تعامل با یکدیگر دعوت نمودند و مشکلات دانشجویان را یادداشت نمودند که در جهت رفع آن ها برآیند.

?در پایان صحبت های مسئولین محترم مدت زمانی در اختیار دانشجویان قرار داده شد و دانشجویان نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را بیان نمودند.

✅سپس با حضور ایشان مسابقه دارت در بین دانشجویان برگزار گردید که از این میان آقای #مسلم_خادمی با حداکثر امتیاز به عنوان نفر اول و آقای #میثم_مرادی به عنوان نفردوم مسابقه برگزیده شدند و جوایز خود را دریافت نمودند.

?در پایان نیز مسئولین محترم سوئیت های دانشجویان را بازدید نمودند و دانشجویان نیز مشکلات خود را با مسئولین در میان گذاشتند.