برگزاری دوره آموزشی در خصوص نشانگرهای رنگی تغذیه ای و نحوه تشخیص کالای اصل از قاچاق در مدرسه دخترانه معلم شهرستان اسدآباد
در ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۲ و به مناسبت روز جهانی غذا و به منظور آگاهی بخشی و افزایش سواد سلامت و تغذیه، خانم مریم احمدی کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی مدیریت غذا و دارو در مدرسه دخترانه معلم دوره آموزشی با هدف آموزش معلمان و دانش آموزان در خصوص نشانگرهای رنگی تغذیه ای و برچسب اصالت کالاهای سلامت محور برگزار کرد. در حاشیه این دوره، بروشورهای آموزشی در خصوص نشانگرهای رنگی و نحوه تشخیص اصالت کالاهای سلامت محور نیز در بین دانش آموزان توزیع شد.