هم اکنون: برگزاری کارگاه آموزشی مقابله با تبلیغات غیرمجاز (رصد فضای مجازی) کالاهای سلامت محور

کارگاه آموزشی مقابله با تبلیغات غیرمجاز به همت دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو هم اکنون در حال برگزاری است.

در ابتدای جلسه دکتر انصاری دوگاهه مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو و تجهیزات پزشکی ضمن خیرمقدم به مدعوین درخصوص راهبردها، برنامه ها و اقدامات صورت گرفته درخصوص مقابله با تبلیغات غیرمجاز کالاهای سلامت‌محور توضیحاتی ارائه دادند.

در ادامه دکتر حیدری مدیرکل محترم دفتر بازرسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، آماری از میزان ثبت تخلفات اینماد توسط دانشگاه ها ارائه دادند و از دانشگاه هایی که بیشترین ثبت تخلفات را داشتند، تقدیر نمودند.

در این جلسه آموزش هایی درخصوص سامانه اینماد و قوانین مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور ارائه و در ادامه به پرسش و پاسخ کارشناسان در این زمینه پرداخته شد.

همچنین چالش های کارشناسان با سکوهای فروش اینترنتی و سایت های فاقد لگوی اینماد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

شایان ذکر است خانم مهندس احمدی بعنوان کارشناس پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور مدیریت غذا و دارو در این کارگاه شرکت نموده اند.