“پایش منظم محصولات کشاورزی از نظر فلزات سنگین، نیترات و باقیمانده سموم آفت کش در سطح شهرستان اسدآباد”

به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی اسدآباد:

در راستای اجرای طرح پایش سموم و به منظور ارتقای سطح سلامت جامعه، کارشناسان مواد خوراکی و آشامیدنی این حوزه به صورت ماهانه از محصولات کشاورزی نمونه برداری و به آزمایشگاه ارسال و نتایج را جهت جمع بندی و اعلام به سازمان غذا و دارو، به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي همدان ارسال می نمایند.

به همین منظور در شهریورماه ۶ نمونه از محصولات کشاورزی جهت پایش نیترات به آزمایشگاه غذا و دارو همدان، ۶ نمونه از محصولات کشاورزی جهت پایش فلزات سنگین به آزمایشگاه همکار در تهران و ۱۳ نمونه از محصولات کشاورزی جهت پایش باقیمانده سموم آفت کش به آزمایشگاه همکار در قشم ارسال گردید.

محصولات کشاورزی نمونه برداری شده شامل گوجه فرنگی، هویج، انگور، کدو خورشتی، انجیر تازه و پسته و … می باشد.