🔰 رسیدن به اهداف متعالی سلامت بدون همکاری میسر نخواهد شد

♻️ به گزارش وبدا-اسدآباد، نشستی با حضور تعدای از مدیران سازمان‌های مردم نهاد فعال در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی با هماهنگی واحد سازمان‌های مردم نهاد دانشکده در دفتر ریاست برگزار شد.

دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در این جلسه اشاره کرد؛ وجود سازمان‌های مردم نهاد در کنار بدنه دولت قطعا” رسیدن به مقصد و اهداف متعالی در حوزه سلامت را هموارتر خواهد کرد و همواره نیازمند به این حضور مردمی در اجرای برنامه و فعالیت‌های خود هستیم.

دکتر صفر زاده معاون بهداشتی نیز تأکید کرد؛ قطعا” آموزش و آگاهسازی مردم در تمامی عرصه‌ها یکی از ضروریات می‌باشد که نقش آموزش امروزه در عرصه پیشگیری بسیار پر رنگ تر شده و سمن‌ها که نهادهایی از جنس مردم هستند، می‌توانند متناسب با سطح سواد مردم در امر آموزش کمک کننده و موفق باشند.

در ادامه نمایندگان سمن‌های حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی با ارائه گزارش عملکرد خود در زمینه‌های اعتیاد و خودکشی به منظور همکاری هرچه بیشتر با برنامه های دانشکده علوم پزشکی اعلام آمادگی نمودند.