دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت دانشکده علوم پزشکی شهرستان اسدآباد.

دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت در سال جدید در دانشکده علوم پزشکی اسد آباد با حضور سرکار خانم دکتر عزتی رئیس دانشکده در محل حوزه ریاست برگزار شد.

جلسه ستاد ملی جوانی جمعیت با حضور سرکار خانم دکتر عزتی ریاست محترم دانشکده ، معاونین ، مدیران ، دبیر کارگروه جوانی جمعیت و سلامت خانواده و کارشناسان ستادی دانشکده برگزار گردید .

در این جلسه دستورالعمل اجرایی و روز 🔹شمار هفته ملی قرائت شد و مسئول انجام هر یک از فعالیتهای عمومی و اختصاصی در این جلسه نیز مشخص گردیدند.

از جمله مصوبات این ستاد ، برگزاری ستاد هفته ملی جمعیت با حضور امام جمعه ، فرماندار محترم شهرستان و با حضور روسای ادارات در اسرع وقت به منظور حساس سازی و اطلاع رسانی و جلب همکاری در برگزاری هر چه با شکوه‌تر برگزار خواهد شد.

همچنین در این جلسه کلیه بندهای پیشنهادی و نظرات و ابتکارات و ایده های جدید اعضای ستاد دانشکده مورد بررسی و تصویب نهایی قرار گرفت.