روز جهانی ایمنی غذا گرامی باد
در سال ۲۰۱۸ ، مجمع عمومی سازمان ملل متحد با توجه به اهمیت موضوع بیماری های منتقله و مرتبط با غذا و مباحث ایمنی مواد غذایی، ۷ ژوئن برابر ۱۷ خرداد را به عنوان روز جهانی ایمنی مواد غذایی اعلام و در تقویم خود به ثبت رسانده است. به منظور افزایش آگاهی و دانش عمومی در پنجمین سالروز جهانی ایمنی مواد غذایی که با شعار Food Standards Save Lives (معیارهای غذایی، نجات بخش جان ها) نام گذاری شده است، محتوای آموزشی تهیه شده است. جهت مطالعه، روی لینک های ذیل کلیک نمایید.
پوستر نشانگرهای رنگی تغذیه ای https://www.asaums.ac.ir/wp-content/uploads/2023/06/نشانگرهای-رنگی-تغذیه-ای.jpg
پوستر نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده های غذایی وارداتی https://www.asaums.ac.ir/wp-content/uploads/2023/06/Slide1.jpg
پمفلت ایمنی غذا از مزرعه تا سفره https://www.asaums.ac.ir/wp-content/uploads/2023/06/ایمنی-غذا-از-مزرعه-تا-سفره.pdf
پمفلت عوارض مصرف زیاد قند https://www.asaums.ac.ir/wp-content/uploads/2023/06/عوارض-مصرف-زیاد-قند.pdf
پمفلت غذاهای فراسودمند https://www.asaums.ac.ir/wp-content/uploads/2023/06/غذاهای-فراسودمند.pdf
۱۷ خرداد ۱۴۰۲