‍ پیام معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان اسدآباد به مناسبت روز پرستار

به گزارش روابط عمومی معاوت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان اسداباد

، دکتر محمدجواد نظری پویا معاون بهداشتی دانشکده  به مناسبت فرا رسیدن

سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار طی پیامی این روز فرخنده را

به جامعه پرستاران تبریک و تهنیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حرفه پرستاری آمیختن طبابت جسم است با طبابت روح، روشن نگاه داشتن چراغ حیات بیمار و درخشان کردن خورشید ایمان و اعتمادش به زندگی است.

پرستار حافظ جان و تقویت روح بیمار است و التیام بخش زخم های بیمار.

بی شک نامگذاری ولادت با سعادت عقیله کربلا، حضرت زینب کبری (س) بانوی ایثار عرصه کربلا به عنوان روز پرستار نماد و ارزش والای این شغل شریف و نشانه احترام جامعه به پرستاران می‌باشد.

اینجانب فرارسیدن ولادت با سعادت اسوه صبر و مقاومت، حضرت زینب (س) و روز پرستار را به تمامی پرستاران دلسوز، زحمت‌کش و پرتلاش که همچون فرشتگان رحمت به دردها، مشکلات و نیازهای

جسمی و عاطفی بیمار پاسخ می‌دهند، تبریک عرض نموده، امیدوارم در این برهه از زمان که سلامت به اولویت اصلی دولت تدبیر و امید تبدیل شده است با همراهی و همدلی شما عزیزان بتوانیم

ارتقاء سلامت در کشور و شهرستان باشیم.

با آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون از درگاه خداوند متعال برای شما عزیزان و دعای خیر بندگان بدرقه راه شما باد.

دکتر محمدجواد نظری پویا
معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان اسدآباد