‍ به ریاست رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تشکیل شد؛

"جلسه ستاد دانشگاهی بیانیه گام دوم انقلاب"

اولین جلسه ستاد دانشگاهی "بیانیه گام دوم انقلاب" به ریاست دکتر فرید یوسفی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، تشکیل گردید.

به گزارش وبدا-اسدآباد، این جلسه با حضور عادلی معاون آموزش تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، حسن کرمی‌پایدار رئیس دفتر حوزه ریاست، مدیران و روسای ادارات و واحدهای تابعه دانشکده و به دبیری کامران تشکینی مدیر حراست، برگزار شد.

در ابتدای این جلسه کامران تشکینی ضمن بیان دیدگاه‌های بیانیه گام دوم انقلاب در خصوص تبیین این بیانیه و ارتباط آن با حوزه سلامت و تاکیدات مقام عالی وزارت در این مورد، مطالبی را عنوان کرد.

اعضای این کارگروه نیز با بیان دیدگاه‌های خود، به برنامه‌های پیش‌بینی‌های صورت گرفته معاونت‌های مربوطه در خصوص اجرای بیانیه گام دوم انقلاب، اشاره کردند.

دکتر یوسفی رئیس دانشکده نیز در ادامه ضمن تشکر از دبیر این ستاد و معاونت‌های فعال در این زمینه، معاونت درمان را جزء معاونت‌های پیش‌رو در این خصوص مورد توجه قرار داد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در ادامه افزود؛

کاهش و هدفمند کردن هزینه‌ها، عدم خرید کالاهای مشابه خارجی، اجرایی شدن راهکارهای طبابت بالینی، مبارزه با فساد، کاهش پول نقد (الکترونیکی شدن دریافت)، نظارت بیشتر در برگزاری استعلامات خریدها، رویکرد ارائه سبک زندگی، فعالیت‌های خیرخواهانه و جلب مشارکت‌های مردمی و بومی کردن علم و پژوهش را از مهمترین اقدامات قابل انجام در راستای گام دوم انقلاب می‌باشد.

دکتر یوسفی تاکید کرد؛

عدالت در ارائه خدمات به آحاد جامعه، فعال شدن سنجه‌های حقوق بیماران، تاکید بر فعال شدن کلیه سنجه‌های اخلاق پزشکی و حرفه‌ای نیز از ابزارهای قابل ملاحظه در اجرای این بیانیه مهم است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد ضمن بیان اینکه این بیانیه در حوزه سلامت کاملا کاربردی است ادامه داد؛

نظام سلامت در حال حاضر نیز در حال اجرای این فرامین است و تشکیل این ستاد در راستای انسجام بیشتر برای اجرای گام دوم انقلاب در این حوزه است.

دکتر یوسفی با اشاره به عدالت محور شدن ارزیابی‌ها و بررسی عملکردها، بر لزوم حرکت شتابنده و رو به جلو تاکید کرد و افزود؛

در اجرای بیانیه گام دوم انقلاب، همه معاونت‌ها و مدیریت‌های دانشکده نقش پر رنگ دارند و تاکید این بیانیه بر جوان‌گرایی واقعی در همه دستگاه‌هاست و این مهم می‌بایست از حالت شعاری خارج شود.

رئیس ستاد دانشگاهی بیانیه گام دوم انقلاب در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در پایان گفت؛

بیانیه گام دوم انقلاب هرگز نباید شعاری باقی بماند و می‌بایست با ترجمان دانشگاهی ارائه و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

? #بیانیه_گام_دوم_انقلاب