مدیر امور پرستاری دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با ارسال پیامی، فرارسیدن سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار را تبریک گفت.

به گزارش وبدا-اسدآباد، متن پیام بدین شرح است؛

همراهان و همکاران ارجمند سلام

بار دیگر در آستانه میلاد بزرگ بانوی علم، تقوی و بردباری و روز پرستار را به جشن نشسته‌ایم در این لحظات آمیختگی عاطفه‌ها و اندیشمندی بیش ‌از پیش، به بودن درکنارتان افتخار می‌کنم و همراهی‌تان را در این مسیر دشوار ارج می‌نهم.

دوستان در سالی که گذشت، همگان در تلاشی صادقانه، توأم با تفکر و حرکت بر مدار اندیشه و قانون، خدمات ارزنده‌ای به بیماران ارائه نمودید. این مهم میسر نمی‌شود مگر به خواست و همت شما بزرگواران که سال‌هاست مشق ناب بودن کرده‌اید.

اینجانب بار دیگر میلاد باسعادت حضرت زینب کبری سلام ‌الله علیها، اسوه صبر و شکیبای و روز پرستار را به همه شما عزیزان تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و امیدوارم در سایه توجهات باری‌تعالی همواره سلامت و منشأ خیر و برکت باشید.

قادری احسان پور
مدیر امور پرستاری دانشکده