دبیرخانه هیات امنا دانشکده علوم پزشکی اسداباد

به گزارش وبدا-اسدآباد، رئیس دانشکده به مناسبت دعوت جهت شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه خطاب به کلیه همکاران، اعضای هیئت علمی دانشکده و دانشجویان پیامی صادر نمودند.

متن پیام به شرح ذیل است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

ضمن گرامیداشت فرارسیدن ایام شکوهمند چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی و ایام مبارک دهه فجر که مزین به نام بی‌بی دوعالم حضرت فاطمه‌الزهرا(سلام الله علیها) با نام فجر فاطمی نامگذاری شده است و در راستای اطاعت محض از فرامین مقام معظم رهبری که تأکید فرمودند: «ملت ایران در روز ۲۲ بهمن، با نمایش وحدت کلمه و اتحاد خود، جبهه استکبار را بار دیگر همچون گذشته مبهوت خواهد کرد.» از کلیه همکاران بزرگوار، اعضای محترم هیئت علمی دانشکده و دانشجویان گرامی و خانواده محترمشان دعوت می گردد، با حضور خود در راهپیمایی بزرگ ۲۲ بهمن، شکوه اعتماد ملی و نمایش اقتدار نظام اسلامی را در صفوف به هم پیوسته به جهانیان نشان دهیم تا موج بیداری اسلامی در سراسر جهان جانی تازه بگیرد و با طنین فریاد ا... اکبر در سایه ولایت ولی امر مسلمین جهان، حکومت صالحان را پاس بداریم.

دکتر فرید یوسفی
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد