شنبه 24 مهر 1400 | Saturday 16 October 2021

🔻 اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی طرح غربالگری سلامت روان دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی 1400-1401 را در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد آغاز کرد.

💢 اطلاعیه اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه به این شرح است:

✔️ به اطلاع کلیه دانشجویان ورودی جدید نیمسال اول و نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1401 می‌رساند؛ هر ساله با آغاز سال تحصیلی جدید برنامه سنجش آمادگی روانشناختی دانشجویان ورودی‌های جدید در قالب طرح ملی غربالگری سلامت روان اجرا می‌گردد. با عنایت به شیوع بیماری کووید-۱۹ و لزوم رعایت حداکثری دستورالعمل های بهداشتی مبنی بر عدم حضور دانشجویان در دانشگاه، سامانه آنلاین غربالگری سلامت روان دانشجویان توسط اداره مشاوره و سلامت روان وزارت متبوع راه اندازی شده است. لذا از کلیه دانشجویان مربوطه دعوت بعمل می آید به لینک ذیل مراجعه و نسبت به تکمیل پرسشنامه‌های مربوطه اقدام نمایند.

✅ پاسخگویی به هر گونه سوال در این زمینه از طریق تماس با شماره تلفن 09184077988 و یا مراجعه به نشانی اسدآباد-بلوار 22بهمن ساختمان معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، اداره مشاوره دانشجویی دانشکده صورت می گیرد.

🔰 لازم به ذکر است، نتیجه بلافاصله پس از اجراء و ثبت موفق تست آنالیز شده به اطلاع دانشجویان عزیز خواهد رسید.

⭕️ دانشجویان ورودی سالتحصیلی 1400-1401 برای غربالگری سلامت روان می‌توانند به سایت https://ccsm.behdasht.gov.ir مراجعه نمایند.

"اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی: آقای سجادسلیمانی"