به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت رشته کاردانی نیمه متمرکز فوریت‌های پزشکی می‌رساند:

پذیرفته شدگان بر اساس نام خانوادگی به ترتیب حروف الفبا از الف تا ش در روز 19 آبان و از ص تا ی در روز 20 آبان ساعت 8 صبح جهت مصاحبه به آدرس ذیل مراجعه نمایند:

اسدآباد؛ شهرک یادگار امام (سید احمد) باشگاه کارگران

❇️ گفتتی است، همراه داشتن مدارک زیر جهت مصاحبه الزامی می‌باشد:

1- تصویر یا گواهی موقت دیپلم و پیش دانشگاهی

2- ریز نمرات سه سال متوسطه و پیش دانشگاهی

3- کارت ملی

4- اصل شناسنامه

5-دو قطعه عکس 4×3 پشت نویسی شده

6- کارت پایان خدمت و تصویر آن (در صورت وجود)

7- گواهینامه رانندگی و تصویر آن (در صورت وجود)

8- مدارک مربوط به فعالیت‌های فرهنگی، ورزشی، امدادگری (در صورت وجود)

✅ لازم به ذکر است، داوطلبان باید از سلامت کامل جسمی برخوردار باشند و سلامت آنها به تأیید پزشک معرفی شده برسد.

? آمادگی جسمانی داوطلب در روز مصاحبه مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. لذا همراه داشتن لباس و کفش ورزشی الزامی می باشد.

✔ عدم حضور در جلسه مصاحبه به منزله انصراف از گزینش در رشته فوریتهای پزشکی می باشد.

✅ داوطلبانی که در یکی از رشته‌های متمرکز کنکور پذیرفته شده و در مصاحبه شرکت نموده و پذیرفته شوند، قبولی آنها در رشته متمرکز لغو می‌گردد و اجازه ادامه تحصیل در آن رشته را نخواهند داشت.

معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد