افتتاح MRI و مجتمع تصویربرداری شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی بیمارستان حضرت قائم(عج) شهرستان اسدآباد

به گزارش وبدا-اسدآباد، به مناسبت هفته دولت و در سومین روز از این هفته، با حضور مهندس آزادبخت معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار همدان، حجت الاسلام و المسلمین حسینی مجد امام جمعه، حاج کیومرث سرمدی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، مهندس درویشی فرماندار شهرستان اسدآباد، دکتر مخصوصی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد و دیگر مسئولان شهرستان اسدآباد پروژه فضای استقرار دستگاه MRI افتتاح شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در حاشیه آئین افتتاحیه این پروژه، اظهار کرد: این پروژه در فضای ۶۰۰ متر مربعی بیمارستان حضرت قائم(عج) در آذرماه سال ۹۸ شروع و در مرداد ماه امسال به پایان رسید.

دکتر بهنام رضا مخصوصی گفت: برای ساخت ساختمان دستگاه MRI و اجرای این پروژه ۱۵ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات تملک و دارایی اعتبارات ملی هزینه شده است.

وی با بیان اینکه دستگاه MRI یک و نیم تسلا GE (جنرال الکتریک) به ارزش ۳۵ میلیارد ریال است که از هیات امنای ارزی خریداری شده است که قیمت آزاد آن بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال است، افزود: این دستگاه همه اندام بدن انسان از جمله مغز - گردن- کمر و... را پوشش می‌دهد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با بیان اینکه دستگاه MRI دارای ۱۶ کانال، ابر رسانا است که کاملاً به روز و تولید سال ۲۰۲۰ است، گفت: نصب مکانیکی این دستگاه انجام شده و در روزهای آینده آهنربا و مغناطیسی شدن مگنت دستگاه صورت می‌پذیرد که نیاز است برای یکنواخت شدن میدان مغناطیسی تا حدود ۲ هفته صبر کرد و پس از آهنربا شدن مگنت دستگاه عملیات کالیبراسیون دستگاه انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: کالیبریشن دستگاه منطبق با چارت جهانی انجام خواهد شد که با تاییدیه کمپانی دستگاه آماده پذیرش بیمار است و این پروسه ها در تمام دنیا به صورت یکنواخت طراحی و تعریف شده است.

پویش همدلی با ‎مدافعان سلامت
#من_ماسک_میزنم