توسط معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی برگزار گردید.

" مراسم آغاز سالتحصیلی 99-98 "

مراسم آغاز سالتحصیلی جدید با حضور دکتر مخصوصی رئیس دانشکده، دکتر عادلی معاون آموزشی، دکتر حیدری معاون توسعه، دکترنظری پویا معاون بهداشتی، دکتر شفیقیان معاون درمان، حسن کرمی پایدار رئیس دفتر حوزه ریاست، اعضای هیات علمی، رئیس و مدیر بیمارستان قائم (عج) ، مدیران و کارشناسان آموزشی و فرهنگی دانشجویی و دانشجویان جدید الورود در روستای هدف گردشگری ملحمدره( باغ آرزوها) برگزار گردید.

به گزارش پایگاه خبری مفدا - اسدآباد در ابتدای مراسم دکتر عادلی معاون آموزش، تحقیقات و دانشجویی و فرهنگی ضمن تبریک سالتحصیلی جدید، نکاتی را پیرامون موفقیت و شرایط تحصیل در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد ذکر نمود.

وی افزود: در سالتحصیلی جدید با تلاش ها و پیگیری های مستمر و حمایت هیات رئیسه دانشکده ، علی رغم وجود موانع و مشکلات ، امکانات رفاهی و خوابگاه برای همه دانشجویان فراهم شد.

همچنین دکتر عادلی دانشجویان را به عضویت در کانون ها و تشکل های فرهنگی از جمله بسیج دانشجویی و کمیته تحقیقات و حفظ ارزش ها و شئونات اسلامی به ویژه فرهنگ عفاف و حجاب فراخوانده و بر رشد همه جانبه دانشجویان تاکید نمود.

معاون دانشجویی دانشکده ضمن تقدیر از زحمات مدیران و کارکنان معاونت آموزشی به تصویب کمیته اخلاق در پژوهش دانشکده اشاره نمود و از دانشجویان خواست که در جهت پویایی و پیشرفت دانشکده و تولید علم کوشا باشند.

در ادامه مراسم، دکتر مخصوصی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و تسلیت ایام اربعین حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، موقعیت جغرافیایی شهرستان اسدآباد و میزبانی از زائران عتبات عالیات را توفیقی بزرگ بر شمرد.

دکتر مخصوصی پویش عظیم راهپیمایی اربعین حسینی (ع) را یک حرکت جهانی و بی نظیر دانسته و تصریح کرد: امسال راهپیمایی میلیونی اربعین با وجود فتنه ها و توطئه های گوناگون دشمنان، پرشور تر و باشکوه تر از سنوات گذشته در حال برگزاری است.

در ادامه رئیس دانشکده ضمن بیان اهمیت تعلیم و تربیت در قرآن و سیره نبوی (ص) ، دانشجویان را به استفاده صحیح از نیروی جوانی در زمینه کسب علم و دانش دعوت نمود.

در پایان مراسم، پس از صرف نهار، دانشجویان با رئیس و هیات رئیسه دانشکده عکس یادگاری گرفتند.

پوستر دست اوردهای پزشکی چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران