در معاونت آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی تشکیل گرید:

"جلسه بررسی مشکلات حوزه معاونت آموزشی"

این جلسه به ریاست دکتر عادلی معاون آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی و با حضور مدیران فرهنگی دانشجویی و آموزش و تحقیقات، اعضای هیات علمی ، کارشناس مسئول آموزش و کارشناسان فرهنگی دانشجویی و فناوری اطلاعات برگزار گردید.

به گزارش پایگاه خبری مفدا - اسدآباد در ابتدای این جلسه دکتر عادلی با ایراد سخنانی ضمن عرض تسلیت شهادت حاج قاسم سلیمانی آرزو کرد که به یاری خداوند و با دست سربازان ولایت عاملان این جنایت هرچه زودتر به سزای اعمال خود برسند. ایشان همچنین از همکاران دعوت نمود که در برنامه ها و مراسمات گرامیداشت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی حضور فعال داشته باشند.

در ادامه جلسه پیرامون مسائل و مشکلات این معاونت ، پیگیری روند انجام برنامه عملیاتی ، پیگیری راه اندازی سامانه پژوهشیار و برنامه ریزی در مورد برگزاری هر چه بهتر امتحانات پایان ترم دانشجویان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در پایان، حاضرین موانع و مشکلات موجود در حوزه فعالیتی خود را عنوان نمودند و دکتر عادلی در جهت رفع این موانع و تسریع در روند امور تصمیماتی اتخاذ نمودند.

پوستر دست اوردهای پزشکی چهل سالگی انقلاب اسلامی ایران