دکتر منصور حیدری معاون توسعه و منابع دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد در پیامی ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن را تبریک گفت.

به گزارش وبدا-اسدآباد، در متن این پیام آمده است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

20 جمادی‌الثانی، سالروز ولادت باسعادت اسوه شگفت طهارت، آموزگار خوب شهادت، مظهر تقوی و معنویت حضرت فاطمه زهرا (س) یادآور جایگاه رفیع و مرتبت والای زن و مادر در فرهنگ اسلامی است.

روزی که به برکت و حرمت بزرگ بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (س) بهانه‌ای است برای قدردانی از همراهان همیشگی؛ زنانی که در کنار نقش پراهمیت خود در خانواده دوشادوش مردان در جامعه گام بر می‌دارند و یک لحظه سکون و ایستایی را برخود نمی پسندند.

با امید به اینکه زنان و دختران ما با الگو گرفتن از آن حضرت بتوانند هم در خانواده وظایف خود را به نحوه احسن به انجام رسانند و هم در جامعه فعالیت های سالم و سازنده ای داشته باشند، صمیمانه ترین شادباش‌های خود را تقدیم تک‌تک این عزیزان و بانوان ارجمند شاغل در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد می‌نمایم و توفیق همگان را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.

دکتر منصور حیدری
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی اسدآباد