تیم بنچله قهرمان مسابقات فوتسال دانشجویی شد:

بازی فینال مسابقات فوتسال دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد عصر امروز بین دو تیم "بنچله" و "محمد" برگزار شد و تیم بنچله موفق به کسب عنوان قهرمانی گردید.

به گزارش پایگاه خبری مفدا - اسدآباد، بازی فینال مسابقات فوتسال دانشجویی با حضور دکتر عادلی معاون آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی، آرش حیدری مربی فوتسال دانشکده و دانشجویان با قضاوت داوران برجسته، آقایان هادیان و صادقیان در مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران شهرستان برگزار شد که در پایان تیم " بنچله" با نتیجه 4 بر 2 تیم " محمد" را شکست داده و عنوان قهرمانی را این دوره از مسابقات را از آن خود کرد.

در پایان بازی، دکتر عادلی ضمن تشکر و خداقوت به هر دو تیم ، پیرامون اهمیت ورزش در زندگی و سلامت جوانان نکاتی را ذکر نمود. وی افزود این معاونت با توجه به منابع موجود ، از فعالیت های ورزشی حمایت کرده و زمینه را برای حضور دانشجویان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در عرصه های بالاتر فراهم نموده و برای اعزام تیم فوتسال به مسابقات کشوری پیش رواز هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

در ادامه معاون آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی بر حضور دانشجویان در عرصه های مختلف به ویژه عرصه ی ورزشی در کنار تحصیل علم تاکید نمود.

در پایان نیز از تیم بنچله بعنوان قهرمان این دوره از رقابت ها تقدیر بعمل آمد و جوایز خود را از دکتر عادلی دریافت نمودند. همچنین محمد دوستی با به ثمر رساندن 10 گل بعنوان آقای گل و مهدی وثیقی بعنوان بهترین بازیکن زمین شناخته شدند.

اسامی با زیکنان تیم بنچله: محمد بیات، محمد دوستی، پوریا سلیمی، عیسی بابایی، ایمان قبایی، ابوالفضل امینی، شاهد زندی،احسان سلطانی، سعید خزایی(سرپرست)