مصرف غذا به صورت کاملا پخته باشد(درجه حرارت ۷۰ )، به خصوص در مورد گوشت ها، مرغ، ماکیان، ماهی ها و تخم مرغ..شیر را هم قبل از مصرف بجوشانید. چهار مرحله شستن سبزی شامل ۱. پاک سازی اولیه، ۲. انگل زدایی( در یک ظرف آب به ازای هر لیتر آن، بین ۲ تا ۴ قطع مایع ظرفشویی بریزیم و ۳ تا ۵ دقیقه غوطه ور باقی بماند)، ۳. میکروب زدایی و ویروس زدایی( مقداری محلول ضدعفونی کننده حسب دستور روی کالا در آب بیافزایید)، ۴.آبکشی ساده استفاده شود. میوه و سبزی سالم برای خرید انتخاب شود.تا حدامکان از مصرف میوه با پوست خودداری شود.توصیه می شود نان قبل از مصرف در فر، تابه گرم، مایکرویو و یا تستر حرارت داده شود.