Full screenExit full screen
Slider

◀️ به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان اسدآباد، متن این پیام به شرح ذیل است؛

و مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا

ﻭ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺍﻧﺴﺎنی ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﺑﺮﻫﺎﻧﺪ ﻭ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﺪﺍﺭﺩ، ﮔﻮیی ﻫﻤﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺯﻧﺪﻩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ. (مائده آیه ٣٢)

بی تردید در این شرایط حساس که مجددا شاهد اوج گرفتن بیماری کرونا در شهرستان هستیم، هر قدمی که برای تامین، حفظ و ارتقای سلامت جامعه برداشته می‌شود، بر ذهن بیدار و قاموس ماندگار تاریخ شهرستان نگاشته خواهد شد و بی شک در این روزهای نفس گیر، حضور مدافعان سلامت در مراکز بهداشتی و درمانی قوت قلبی می‌باشد برای مردم.

واژه سپاس و تشکر از شما، کادر بهداشت شهرستان اسدآباد در حوزه‌های مختلف مرکز بهداشت که مدت زیادی بوده در صف مقدم مبارزه با کرونا، این بیماری شوم که سایه سنگین خود را بر جامعه افکنده است، ضعیف و نحیف است.

خداوند متعال در همه عرصه‌ها، یاری رسان شما باد که خالصانه از جان و قوای خود برای کمک به ملت شریف ایرانی مایه گذاشته و از هیچ خدمتی فروگذار نبوده‌اید.

بی شک همه مردم و مسئولان قدردان این خدمات ایثارگرانه شما هستند و امیدواریم با همکاری و مشارکت مردم و رعایت موارد بهداشتی از این پدیده نیز به سلامت عبور کنیم.

ضمن گرامیداشت روز جهانی بهداشت، امیدوارم که با بهروزی و بهبودی مردم شریف کشورمان که حاصل مرحمت الهی و سخت کوشی همکارانی ایثارگر همچون شماست، نشاط و شادمانی زینت بخش لحظه‌های ارزشمند عمرتان باشد.

دکتر الهام عظیمی
معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان اسدآباد