Full screenExit full screen
Slider

◀️ به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان اسدآباد، خانم دکتر عظیمی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد به مناسبت فرارسیدن روز دندانپزشک پیام تبریکی صادر نمود.

متن این پیام به شرح ذیل است؛

بسم الله الرّحمن الرّحیم

دندانپزشکان به عنوان یکی از حلقه‌های اصلی زنجیر سلامت، ضامن امنیت و آرامش روحی بیماران بوده و درد جسم را با مهارت و چیره دستی در سایه لطف الهی التیام می‌بخشند.

جایگاه سلامت دهان و دندان در ارتقاء کیفیت زندگی و تندرستی جامعه بر کسی پوشیده نیست و در این راستا ما قدردان زحمات و تلاش‌های بی شائبه پرسنل خدوم دندانپزشکی هستیم. دندانپزشکان همواره با ارائه خدمات ارزنده در راستای درمان بیماری های دهان و دندان و ارتقای کیفیت زندگی مردم نقش آفرینی کرده‌اند.

اینجانب ۲۳ فروردین‌ماه، روز دندانپزشک را به تمام تلاشگران عرصه دندانپزشکی بخصوص دندانپزشکان و کارکنان واحد بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال، عزت و سربلندی، عاقبت بخیری، سلامتی و توفیق روزافزون را مسئلت نمایم.

دکتر الهام عظیمی
معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان اسدآباد