به گزارش وبدا-اسدآباد، در متن پیام دکتر شفیقیان آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

عید قربان، يادآور باشکوهترین جلوه ایثار و تعبد در برابر خالق یکتا و موفق بيرون آمدن از آزمون سخت و سنگین الهی حضرت ابراهیم خليل الرحمن(ع) است كه با دل كندن از تمامی تعلقات دنيوی و قربانی كردن نفس سركش، راه و رسم طاعت و بندگی و گذشتن از خود و دلبستگی‌های خود در درگاه حق را به انسان‌ها آموخت و منشاء پاك ترين عيد مسلمانان شد.

عید قربان، عید سرسپردگی و بندگی و عید برآمدن انسانی نو از خاکسترهای خویشتن خویش و عید نزدیک شدن دل‌هایی است که به قرب الهی رسیده‌اند.

این عید به عنوان باشکوه‌ترین و زیباترین جلوه تعبد و اطاعت در برابر معبود و عالی‌ترین مرحله بندگی و عبودیت به درگاه حضرت باری تعالی است.

عالی‌ترین شور در یک انسان ایمان است و حج بلندای بیکران ایمان انسان به خالق یکتاست و اهداء قربانی به آستان دوست، محو کامل خود مداری و خودخواهی و صحنه تلاش مداری، کمال و عدالت جویی است که در عید قربان تجلی یافته است.

اینجانب نیز به نوبه خود، فرارسیدن باشکوه‌ترین جلوه بندگی و ایثار را به مردمان عزیز ایران اسلامی به ویژه مردم شریف شهرستان اسدآباد، کارکنان و اساتید محترم دانشکده، تبریک و تهنیت عرض نموده و از پیشگاه با عظمت پروردگار بی‌‌همتا سعادت، سلامتی، رستگاری، اقتدار و سربلندی روزافزون را برای همه همگان مسئلت دارم.

دکتر سعید شفیقیان
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد