دکتر منصور حیدری معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی اسدآباد طی پیامی روز اورژانس ۱۱۵ را تبریک گفت.

به گزارش وبدا-اسدآباد، در این پیام آمده است:

همکاران گرانقدر فوریت‌های پزشکی و اورژانس ۱۱۵؛

فرصت خدمت به بیماران و نجات جان آنان فرصتی است مغتنم که پروردگار متعال نصیب بندگان برگزیده خود می‌نماید و شما این فرصت را بدست آورده‌اید .

بی شک با افزایش روند رو به رشد سوانح، حوادث و بلایا امروز بیش از هر زمان دیگر نیاز به سطوح پیشرفته خدمات و مراقبت‌های پیش بیمارستانی احساس می‌شود.

شما تلاشگران عرصه فوریت‌های پزشکی در بیشتر مواقع اولین کسانی هستید که بر بالین مصدومین و نیازمندان دریافت خدمات درمانی اورژانسی حاضر می‌شوید و حفظ حیات آنان را بر عهده می‌گیرید که نشان از اهمیت والای خدمت تان و جایگاه ارزشمند اورژانس ۱۱۵ می‌باشد.

اینجانب فرارسیدن ۲۶ شهریور ماه، روز فوریت‌های پزشکی و اورژانس ۱۱۵ و چهل و چهارمین سال تاسیس اورژانس را به شما و خانواده محترمتان تبریک عرض نموده و از درگاه احدیت توفیق، سعادت و سلامت را برایتان مسالت می‌نمایم.

دکتر منصور حیدری
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی اسدآباد