به مناسبت فرا رسیدن روز پرستار دکتر منصور حیدری معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی اسدآباد طی پیامی این روز را به همه پرستاران ارجمند تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش وبدا-اسدآباد، متن پیام به این شرح می‌باشد؛

بسم الله الرحمن الرحیم

پرستاری در فرهنگ ایرانی و اسلامی جایگاه بسیار رفیعی دارد. سالروز ولادت با سعادت بزرگ بانوی اسلام حضرت زینب کبری (س) موقعیتی برای قدردانی از تلاش‌ها و زحمات شبانه‌روزی جامعه شریف و خدوم پرستاری است.

جامعه پرستاری، مجموعه‌های پويا با هدفی مقدس، سرشار از محبت به نوع انسان و شيفته خدمت است و بی‌شک، نامگذاری این ‌روز فرخنده به عنوان روز پرستار، ادای احترام به فرشتگانی زمینی است که خدمت به خلق را بزرگ‌ترین افتخار خود می‌دانند و به واسطه این افتخار به دنبال کسب رضای الهی هستند.

اینجانب سالروز ولادت پرستار ستاره‌های درخشان ایمان و عفت، حضرت زینب (س) را به یکایک پرستاران و منادیان انسانیت و ایمان و به همه آنانی که از پس ابرحیاء و عفت، باران عاطفه می‌بارند و با نور ایمان درونشان گرمای زندگی در کالبد جامعه جاری می‌کنند، تبریک عرض می‌نمایم و توفیق روز افزون از خداوند متعال برای یکایک پرستاران دانشکده خواستارم.

دکتر منصور حیدری
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی اسدآباد