💢 حساب پویش ملی "بهار همدلی" در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد افتتاح شد

❇️ به گزارش وبدا-اسدآباد، شماره حساب این دانشکده جهت واریز کمک‌های نقدی به مردم سیل‌زده کشور نزد بانک رفاه کارگران افتتاح شد.

لازم به ذکر است از این پس اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد می‌توانند کمک‌های نقدی انسان دوستانه و خیرخواهانه خود را در راستای یاری رساندن به هموطنان سیل زده کشور به شماره حساب زیر واریز نمایید:

شماره حساب:
۲۷۰۶۵۲۶۵۶

بر مبنای این طرح، هر مقدار کمک‌های نقدی از طرف دانشگاهیان در هر دانشگاه جمع‌آوری شود، به میزان دو برابر آن کمک بلاعوض از سوی نهادهای حمایتی کشور به آن اضافه شده و واحدهای مسکونی تخریب شده تعدادی از هموطنان نیازمند بازسازی شود.

خاطرنشان می شود این پویش در کمال شفافیت واریزی وجوه هر دانشگاه را اعلام نموده و خانه‌های ساخته شده توسط هر دانشگاه را در معرض دید همه شرکت‌کنندگان پویش قرار خواهد داد.